top of page

Kerstmenu van de Rode ComCommer

 

Wil jij uitgebreid dineren met je dierbaarsten tijdens kerst, maar sta je liever niet de hele dag in de keuken? Met plezier en trots presenteer ik het kerstmenu van de Rode Comcommer.

 

Zoals je van mij gewend bent spelen groenten van het seizoen de hoofdrol. Ik heb gerechten uitgekozen waarin de aardse smaken van de groenten worden gecombineerd met uitgesproken smaken van specerijen en verse kruiden die de gerechten een verrassende 'kik' geven.

Een duurzaam menu, met zoveel mogelijk lokale en biologische producten. Geheel vegetarisch maar ook mogelijk om veganistisch te bestellen.

Om de maaltijd helemaal af te maken bestel je er het wijnassortiment van Sundara bij!

uitverkocht

comcommer kerst achterzijde.jpg

Bestelinformatie:

Het gehele menu kost €34,50. Bestellen kan tot vrijdag 18 december. En dat doe je door hier het formulier in te vullen. Geef op het formulier ook evt diëten of allergieën aan.

Veder vraag ik je om aan te geven hoe je je maaltijden verpakt wilt hebben. De keuze is om ze in herbruikbare bakjes te krijgen (hiervoor betaal je statiegeld, die je ook kunt gaan gebruiken voor mijn afhaalmaaltijden) of in composteerbare bakjes.

 

Om het helemaal compleet te maken levert Sundara er desgewenst heerlijke bijpassende wijnen bij. De wijnen dienen ook vooraf besteld te worden via het bestelformulier

 

Afhaalinformatie:

Op donderdag 24 december tussen 16.00 en 18.00u kun je het kerstmenu bij mij afhalen aan de dominicanenstraat 6. Betalen kun je ter plekke met pin of gepast contant. 

Met behulp van foto's en uitgebreide aanwijzingen warm je de gerechten op en maakt ze af met apart verpakte kruiden en olie. Presenteer het op mooie schalen en voilà: de ideale kerstmaaltijd!

bottom of page