top of page

Over Mij

Hoi, ik ben Mieke, leuk dat je me gevonden hebt!

 

Vanuit de wens om iets puurs en echts te creëren ben ik in 2015 begonnen met de Rode ComCommer. Ik word blij van het werken met mooie en pure ingrediënten, kleuren, geuren en vormen. Ik vind het belangrijk waar mijn eten vandaan komt en doe mijn best om ingrediënten zoveel mogelijk uit de streek te halen. Ik geniet van de uitdaging om die mooie biologische groenten van de boer om te toveren in een kleurrijke en smaakvolle maaltijd... Daar word ik blij van!

Met mijn passie inspireer ik anderen om nieuwe smaken en gerechten uit te proberen en bewuster met voedsel om te gaan. Ik houd van originele smaken en combinaties, van groenten van het seizoen, het buiten koken en de bijzondere plekken waar ik met mijn brandweerbus terechtkom. Die aandacht en liefde proef je natuurlijk allemaal terug in het eten.

Over de brandweerbus

Graag stellen we voor: de Rode ComCommer.

Dat is niet alleen de naam van het cateringbedrijf maar ook van deze brandweerauto van het merk Commer (vandaar ;-)). Ze dient als mobiele keuken en uitgifteloket, en brengt bovenal sfeer door haar oorspronkelijke uiterlijk en gezellige luifel.

 

Foodtruck

De auto komt uit 1969 en heeft lange tijd in Ten Boer (Groningen) als brandweerauto gediend. Na haar pensioen is ze tot camper omgebouwd en heeft ze al toerend heel wat van Europa gezien. Nu geniet ze van een derde leven als foodtruck en laat ze zich graag zien op bijzondere locaties, evenementen en feesten.

Technische informatie
Stroom: 230V – 5000 –10.000 W
Afmetingen:

Met groot luifel: 6,5m x 5,5m
Met klein luifel: 6,5m x 3,70m

bottom of page